Samarbejde er vejen til succes

UNISON Energy Partners er en dansk virksomhed, som udvikler, bygger og driver vedvarende energiprojekter. Vi ønsker at være den betroede partner indenfor vedvarende energi, som hjælper virksomheder og samfundet i vejen mod grøn omstilling.

UNISON blev etableret og drives af en gruppe erfarne fagfolk inden for vedvarende energi. Om os skal du vide, at vores team består af dedikerede og passionerede medarbejdere med en dyb forståelse for den grønne omstilling, der hver dag arbejder hårdt for at realisere vores vision om at skabe en grønnere fremtid i Danmark.

MERE END 50 ÅRS ERFARING MED VEDVARENDE ENERGI
Vores ledelsesteam har tilsammen mere end 50 års erfaring med arbejdet indenfor vedvarende energi. Ved at kombinere vores erfaring og ressourcer, ønsker vi at hjælpe andre virksomheder og samfundet med opnåelsen af deres målsætninger indenfor bæredygtighed. Vi ønsker dermed at sætte et betydeligt aftryk på omstillingen til en fremtid, hvor vedvarende energiproduktion er normen.

STÆRKE PARTNERSKABER I RYGGEN
Vi har indgået et strategisk partnerskab med Palsgaard, en dansk fondsejet virksomhedsgruppe, som deler vores tro på en bæredygtig fremtid. Palsgaard viser selv vejen i omstillingen til vedvarende energi. Palsgaards produktion blev CO2-neutral allerede i 2018, som den første i deres industri. Alligevel fremmer Palsgaard fortsat deres bæredygtighedsdagsorden, til glæde for deres virksomhed og den resterende del af samfundet. Derfor har vi indgået et samarbejde, hvor UNISON hjælper Palsgaard med at bygge en solcellepark på ca. 60 MW.