Vores Energiprojekter

Vi ønsker at skabe energiprojekter med merværdi

Vores energiprojekter har til formål at øge adgangen til vedvarende energikilder i Danmark. Vi samarbejder med lokalområderne og kommunerne for at implementere energiparker på egnede steder til gavn for den grønne omstilling. 

Målet med energiprojekterne er at reducere vores samfunds afhængighed af fossil energi og bidrage til en bæredygtig fremtid, hvor vedvarende energi er normen og den primære energikilde.

Nedenstående beskrives to eksempler på udvalgte energiprojekter. Derudover arbejder vi med en bred portefølje af yderligere projekter. Hvis du vil vide mere om projekterne eller har spørgsmål til et eller flere af vores projekter, er du velkommen til at kontakte os.

Udvalgte projekter

Har du brug for at vide mere om UNISON?

LÆS MERE OM OS HERUNDER

UNISON Energy Partners er en dansk virksomhed, som udvikler, bygger og driver vedvarende energiprojekter. Vi ønsker at være den betroede partner indenfor vedvarende energi, som hjælper virksomheder og samfundet i vejen mod grøn omstilling.

Læs mere om, hvem UNISON er her:

Vi ønsker at hjælpe andre virksomheder og samfundet med at opnå deres målsætninger indenfor bæredygtighed. Herigennem har vi mulighed for at sætte et betydeligt aftryk på omstillingen til en fremtid, hvor vedvarende energiproduktion er normen.

Læs mere om, hvordan vi arbejder her:

I UNISON sørger vi for at tilpasse energiprojektet til den omkringliggende natur. Med vores tiltag og biodiversitets-fremmende foranstaltninger ønsker vi, at vores energiprojekter skaber de bedste rammer i og omkring projektområdet, for at flora og fauna kan udfolde sig.

Læs mere om vores tiltag her: