VORES VÆRDIER

UNISON arbejder for en bæredygtig grøn omstilling

Vi arbejder for at udvide tilgængeligheden af vedvarende energi, og tager derfor vores samfundsansvar alvorligt. Vi mener, at dette er en nødvendighed for, at vi som samfund kan se ind i en fremtid med mere vedvarende energi, der kan købes til en overkommelig pris.

I UNISON er vi passioneret omkring den grønne omstilling og vores dedikation opsummeres i vores værdisæt, som danner rammen og fundamentet for, hvordan vi arbejder i det daglige og dermed gør vores til, at vedvarende energi bliver fremtidens foretrukne energikilde. 

Sheep,Eating,Grass,Through,The,Fence,In,Sunset,Light,,Countryside

Vores kerneværdier skaber rammerne for vores arbejde

Engagement

Vi forbliver engagerede i vores sag, nysgerrige efter nye perspektiver, der danner grundlaget for at fremme en dynamisk kultur, der driver os fremad i at søge at lære og tilpasse os vores miljø.

Diversitet

Vi former et mangfoldigt arbejdsmiljø, hvor folk føler sig trygge, værdsat og bemyndiget, fordi vi værdsætter individuelle bidrag, da det dyrker et stærkere fagligt sammenhold.

Partnerskaber​

Vi tror på den øgede værdi af partnerskaber, ved at forene kræfterne udvides synergien, og samarbejdet bliver gensidigt gavnligt for alle involverede parter.

Integritet​

Vi taler åbent og ærligt og handler altid med integritet, for at bidrage til en arbejdspladskultur bygget på ansvarlighed, tillid, respekt og fælles engagement.

Bæredygtighed

Vi tilpasser vores handlinger til FNs Verdensmål og bruger dem som retningslinjer for alt, hvad vi gør. Vi ved at det ikke kun gavner mennesker, naturen og planeten, men også den langsigtede robusthed af forretningen.
Wildflowers,On,The,Meadow,In,Front,Of,The,Solar,Power